4-6 personer
4 kycklingfiléer, stekes hela i smör cirka 15-20 minuter, salta och peppra
Marinad:
1/2 dl olivolja
1/2 dl balsamvinäger
1/2 dl flytande honung
1 tsk gourmetsalt
1 krm mellanmalen svartpeppar
1-2 pressade vitlöksklyftor
Färska timjankvistar
Skär de nystekta kycklingfiléerna i centimeterstjocka skivor och lägg i påse tillsammans med marinaden. Låt stå ett dygn.
Örtyoghurtsås
1 dl basilika
1 dl bladpersilja
Blanda i matberedare och tillsätt sedan:
1 pressad vitlök
1 dl olivolja
salt, svartpeppar
2 dl matlagningsyoghurt
Servera kycklingen och såsen med en potatisgratäng med mycket vitlök och grädde.
God fortsättning på det nya året!
När det kommer till matlagning så får du till det. Maten blev god som vanligt, men du överraskade mig på såsen. Kräsen som man är :)
SvaraRaderaLarsa