fredag 11 februari 2011

Mat på Kap Verde


Catchupa är Kap Verdes nationalrätt. Den består av majskorn, bönor samt fisk eller kött, som sakta kokas ihop. Ofta tillagas den med hemliga recept.
Jag tänker gå en matlagningskurs på semestern. Tycker att det är en rolig aktivitet som charterbolagen har kommit på. Det är absolut en som faller mig i smaken.
I övrigt tänker jag inte laga mat alls. Utan sätta mig vid dukat bord varje dag i en vecka. Vi får välja vad vi vill från hotellets sex restauranger. Lyx.

3 kommentarer:

  1. Ha det såå himla bra på semestern pinglan och sola och njut! Tänk inte på oss som är hemma i snöyran!
    Stor kram på dig svägerskan! ; )

    SvaraRadera
  2. Jag lovar! Skotta försiktigt så du inte gör illa ryggen :) Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. jag älskar mitt land så jävla mkt saknar cachupa :)

    SvaraRadera